Collectie


Real SIZE - Real Woman!

Mat zomer 2018 MAT FASHION
MAT. Mode verwelkomt de nieuwe collectie die bestaat uit licht, bloemen en zachte tinten. Precies wat je van een romantische en glorieuze lente verwacht ! Verleidelijke transparanten, romantische bloempatronen, imperatieve pastelkleuren maar ook elegante zwart-wit ontwerpen zijn slechts enkele van de nieuwe MAT. edelstenen voor dit mode-seizoen, ze zijn bestemd voor de curve van elke vrouw, zoals MAT. Al de afgelopen 30 jaar doet. De nieuwe lente / zomer 2018-collectie geeft elke dynamische vrouw van tegenwoordig de mogelijkheid om elegant en tegelijkertijd comfortabel in haar eigen kleding te zijn. Onze collectie is er al, alle nieuwe trends zijn afgestemd op jouw maat, dus je bent klaar voor "Rock your style ! Rock your curves”! ⠀

Mat zomer 2018 Mix 'n' Shine: zachte glamoureuze metallic tinten in combinatie met het eeuwige zomerwit.

Rock the City: maak indruk op straat met deze gewaagde strepen die je gevoel aan de Franse kust overbrengen.

Mat zomer 2018 Mad for Graphics: je kleding moet zo vet zijn als je persoonlijkheid, vol met prints met stippen, strepen en trendy graphics.

Print & Bright: prachtige bloempatronen, romantisch kant en unieke prints die je terug in de tijd brengen!

Mat zomer 2018 Denim Forever: deze zomer is er geen limiet aan jeans, het liefst denim met denim dragen van 's morgens vroeg tot de donkere nacht ...

Ice Cream Girls: de kleuren van het jaar ''voelen'' zoals caramel, chocolade en vanille, met andere woorden het voelt als een heerlijk ijsje tijdens een hete middag. Zachte, lichte stoffen die ons lichaam letterlijk zoete kleuren laten ademen!

play Bekijk de MAT zomer trend !

 

Onze accessoires:


New season new styles VERSTEEGH
Al ruim 60 jaar brengt Versteegh elk seizoen weer een bijzondere collectie modeaccessoires uit. Met ons eigen ontwerp- en stylingteam wordt er gekeken naar kwaliteit, vernieuwing, trends en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
In de collectie worden uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen verwerkt, conform de strenge richtlijnen en controles. Daarbij is Versteegh officieel lid van het Business Social Compliance Initiative. Kortom: oog voor kwaliteit op een duurzame en eerlijke wijze.

Onze accessoires en shawls:


accessoires SILK ROUTE
Een Nederlands merk dat mooie accessoires ontwerpt die zich onderscheiden van de menigte en verder gaan dan mode. Wij ontwikkelen 2 collecties per jaar, en bieden een breed scala aan zowel spectaculaire statement pieces, maar ook fijne en veelzijdige basics. Door onze keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen staan wij garant voor de lange levensduur en duurzaamheid van onze items: u zult ervan genieten en ze zullen een belangrijk onderdeel van uw garderobe worden voor vele jaren. Vooral als u uw Silk Route item goed behandelt. Behandel uw Silk Route shawl of sieraad zoals u zelf zou willen worden behandeld: liefdevol en met zorg.

Onze beenmode:


Beenmode Laatste nieuwe  maatje meer been mode.


Beenmode Nieuw casual merk voor de moderne vrouw, maat 44 tot 68


 

Webmaster@Sissiesopdekade.nl