Collectie


*** De MAT trends 2020 ***

LET THE SUNSHINE IN

play Bekijk de MAT "LET THE SUNSHINE IN" Campaign!

 

Onze accessoires:


New season new styles VERSTEEGH
Al ruim 60 jaar brengt Versteegh elk seizoen weer een bijzondere collectie modeaccessoires uit. Met ons eigen ontwerp- en stylingteam wordt er gekeken naar kwaliteit, vernieuwing, trends en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
In de collectie worden uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen verwerkt, conform de strenge richtlijnen en controles. Daarbij is Versteegh officieel lid van het Business Social Compliance Initiative. Kortom: oog voor kwaliteit op een duurzame en eerlijke wijze.

Onze accessoires en shawls:


accessoires SILK ROUTE
Een Nederlands merk dat mooie accessoires ontwerpt die zich onderscheiden van de menigte en verder gaan dan mode. Wij ontwikkelen 2 collecties per jaar, en bieden een breed scala aan zowel spectaculaire statement pieces, maar ook fijne en veelzijdige basics. Door onze keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen staan wij garant voor de lange levensduur en duurzaamheid van onze items: u zult ervan genieten en ze zullen een belangrijk onderdeel van uw garderobe worden voor vele jaren. Vooral als u uw Silk Route item goed behandelt. Behandel uw Silk Route shawl of sieraad zoals u zelf zou willen worden behandeld: liefdevol en met zorg.

Onze beenmode:


Beenmode
Laatste nieuwe maatje meer been mode.

Pamela-Mann
Dressing down is the new dressing up.


 

Webmaster@Sissiesopdekade.nl